Ενημερώθηκε: 06 Ιουλίου 2023
 
Προϊόντα

3ds MAX

Τι είναι το 3ds MAX

Το Autodesk® 3DS Max® είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μοντελοποίηση 3D, κίνηση και φωτορεαλισμό.

Χρησιμοποιήστε το για να εξερευνήσετε να αναδείξετε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, από αρχικά απλά μοντέλα μέχρι τελικές επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Είναι κατάλληλο για απαιτητικές αρχιτεκτονικές μελέτες: Η τεχνολογία Exposure™, αποκλειστικά στο 3DS Max, είναι ένα έξυπνο σύστημα προσομοίωσης και ανάλυσης του ήλιου, του ουρανού και του τεχνητού φωτισμού σε μια τρισδιάστατη σκηνή. Κάνει το 3DS Max ένα ισχυρό εργαλείο για μελέτη απαιτητικών αρχιτεκτονικών έργων.  

Ακριβής οπτική παρουσίαση και φωτορεαλισμοί επαγγελματικής ποιότητας: Η λειτουργία Reveal™ βοηθάει στις επαναλαμβανόμενες επεμβάσεις στη μελέτη και παρέχει ακριβή έλεγχο στους φωτορεαλισμούς στο viewport ή στο framebuffer, ενισχύοντας περαιτέρω την ακρίβεια και την λεπτομέρεια των σχεδίων και των μοντέλων. Το 3ds Max περιλαμβάνει επίσης τη νέα βιβλιοθήκη ProMaterials™ που συνεργάζεται με την βραβευμένη μηχανή φωτορεαλισμού mental ray®. Με αυτή τη βιβλιοθήκη οι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και ειδικοί απεικόνισης έχουν γρήγορη πρόσβαση σε υλικά για να δημιουργήσουν επιφάνειες που έχουν ιδιότητες όπως τα πραγματικά υλικά π.χ. τοίχο βαμμένο με στιλπνή ή ματ υφή, γυαλί, σκυρόδεμα κλπ.

Exposure: Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία, αποκλειστική στο 3DS Max®, για την προσομοίωση και την ανάλυση του φωτισμού μιας τρισδιάστατης σκηνής, που προέρχεται απευθείας από τον ήλιο, από τον ουρανό μέσω διάχυσης και από τεχνητό φωτισμό. Αυτό το ισχυρό εργαλείο έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους αρχιτέκτονες στην αξιολόγηση της έντασης του φωτισμού στις μελέτες τους.

Photometric Lighting in Review: Αυτή η δυνατότητα προσφέρει τώρα πλήρη υποστήριξη για τα φωτομετρικά φώτα  (συμπεριλαμβανομένων των αρχείων IES), δίνοντάς σας άμεσα πληροφορία για τον τρόπο με τον οποίο τα πραγματικά φώτα επηρεάζουν το περιβάλλον.

 

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τη μέθοδο που οι ειδικοί απεικόνισης δουλεύουν δημιουργικά, επαναληπτικά  και μέσω διάφορων εφαρμογών λογισμικού.

Απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές και σε ειδικούς απεικόνισης.

 


Απαιτήσεις υπολογιστή
3ds MAX 2018

Operating system
Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, and Windows 10 Professional.


Browser
Autodesk recommends the latest version of the following web browsers for access to online supplemental content:

- Microsoft® Edge
- Google Chrome™
- Microsoft® Internet Explorer®
- Mozilla® Firefox®

CPU
64-bit Intel® or AMD® multi-core processor*.
* The Arnold renderer requires that the processor supports SSE4.1.


Graphics Hardware
Refer to Recommended Hardware wizard for a detailed list of recommended systems and graphics cards.

RAM
4 GB of RAM minimum (8 GB or more recommended).

Disk Space
6 GB of free disk space for install.

Pointing Device
Three-button mouse.